Vi tilbyder

Mobil: 21 20 78 20

VI TILBYDER

Bedste kvalitet til aftalte pris

og

til aftalte tid

Vi tilbyder alt indenfor

Vedligehold:Selvom vi altid også er konkurrencedygtig på prisen, så er og bliver håndværkertimer dyre timer. Når det gælder maling og behandling af sin ejendom - ude som inde, så handler det i virkeligheden om en investering. For at beskytte og fastholde værdien bedst og længst muligt, så handler det om vedligeholdelse.


Det er næsten ”selvfølgeligt”, men et hus der er vedligeholdt, er nemmere at holde – der kommer ingen ubehagelig regninger – og det er nemmere at sælge, når den dag kommer. Vinduer og træværk i det hele taget holder næsten evigt, med den rette vedligeholdelse.


Trægulve bliver naturligvis brugt, men med den rette behandling og vedligehold kan et gulv holde rigtigt længe, før end det igen skal slibes.


Hos os er vedligehold en væsentlig del af vores mange opgaver, og en aftale om systematisk vedligehold af f.eks. træværket i dit hus, vil på sigt spare dig for mange ærgrelser – og penge.


Vedligehold er ganske enkelt sund fornuft.

Flyttelejligheder:Hvis du vælger at lade en professionel maler, male din flyttelejlighed, har du garanti for, at den bliver godkendt af boligselskabet eller udlejer ved fraflytning. Det er ingen selvfølge, hvis du vælger at male selv.


Og vi giver altid fast pris på opgaven.


Vi kan også tilbyde at udføre fraflytningssyn og indflytningssyn.

Erhverv:Kontorer og Butikker -  Vi ved alle at førstehåndsindtrykket spiiller en stor rolle, og for et firmas image er det vigtigt at sende de rigtige signaler der hvor man møder

sine kunder.

 

Den rigtige farveholdning og veludført arbejde udstråler kvalitet og seriøsitet samtidig med at det giver gode rammer for en travl hverdag.

 

Et godt arbejdsmiljø giver arbejdsglæde og de ansatte værdsætter mere deres arbejsplads.


Nybygning:Når man bygger nyt, får man brug for en maler. Selve malerarbejdet i forbindelse med nybyggeri kan være alt fra sprøjtespartling og opsætning af filt til almindeligt malerarbejde og meget mere.


Når man skal have udført malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, er det vigtigt, at arbejdet bliver udført ordentligt for på den måde at få et resultat, der holder sig pænt i mange år fremad.Du er altid velkommen til at ringe og få en aftale om et uforpligtende tilbud.

Din lokale maler i 8361 Hasselager

 

Din rigtig maler i Østjylland

MALERFIRMA ABILD-HANSEN 2016

 facebooklike

maler@abild-hansen.dk


Webdesign: ABILD-HANSEN